A Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat decemberi programjai

 

2017. december 12. – 3 kívánság

Három kívánsága teljesülhetett 20 gyermeknek a Boldog Délután önkéntesei által. 2017. december 12-én délután ünnepi hangulatban köszöntötte a Mikulás a gyermekeket. A feldíszített karácsonyfa alatt várták az ajándékok az összegyűlt kicsiket és nagyokat. A csomagok kiosztása után izgatottan bontogatták ajándékaikat, amik között akadt roller, focilabda, társasjáték és még számos meglepetés.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a Boldog Délután lelkes csapatának ezt a nagyszerű élményt, amivel mindenkit megajándékoztak.
Íme néhány kép a boldog pillanatokról:

3

2017. december 13. – Játszóházzal egybekötött cipősdoboz osztás

Az idei évben is kiosztásra kerültek a Tourinform Iroda szervezésében gyűjtött dunaújvárosi lakosok által összeállított cipősdobozok. A felajánlók között megemlítenénk a DSZC Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola közreműködését, valamint a Dunaújvárosi Óvoda Tagintézményeinek segítségét, amelyeket ezúton is köszönünk.

4

2017. december vége – Hankook Tire Magyarország Kft. felajánlása

Az elmúlt évek során kialakult kapcsolatnak köszönhetően, az idei évben a Játékfesztiválra történt felajánlása mellett a Karácsonyt is szerette volna boldogabbá, gazdagabbá tenni a rászoruló családok részére a Hankook Tire Magyarország Kft.  Ennek köszönhetően rollerek és készségfejlesztő játékok kerültek átadásra a gyermekek részére.

nevtelen