DECEMBERI PROGRAM KAVALKÁD

A decemberi hónap folyamán több nagy sikerű rendezvényre is sort kerítettünk. Ezek közül szeretnénk kiemelni a több éves hagyományra visszatekintő Nyugdíjas Karácsonyi Ünnepségünket, ahol 20 fő egyedülálló nyugdíjast láttunk vendégül. Idei évben meghívott vendégünk, Pálfalvi János zenés műsora teremtette meg a karácsonyi hangulatot.

ny

Boldog Délután
Ezúton is szeretnénk megköszönni a Boldog Délután csapatának ezt a nagyszerű élményt, amivel mindenkit megajándékoztak.

bd
A lelkes csapat egyik vezetője, Bartalos Kinga lapunknak elmondta: – A tavalyi év után is mertünk nagyot gondolni, és kértünk egy listát az Útkeresés Segítő Szolgálattól, amelyen húsz gyermek neve és a karácsonyi három kívánsága volt. Ezeket a kívánságokat tavaly is, idén is maradéktalanul sikerült teljesíteni. Az akciónk neve Karácsonyi Csoda lett, ami valóban az, mert nemcsak, hogy nagyon sok jószívű embert hozott össze, hanem minden, azaz 60 teljesen új, gyönyörűen becsomagolt, és mondhatom nyugodtan, hogy nagyértékű ajándékot vásárolnak meg a listáról kiválasztva a jótevők. Ezek az ajándékok pedig nemcsak tárgyak, hanem üzenet is a gyermekeknek és a szüleiknek is, a szeretet üzenete, amely reményt adhat a reménytelenségben és egy kis melegséget ezekben a hideg hónapokban. Forrás: duol.hu

Hankook Tire Magyarország Kft.
Az elmúlt évek során kialakult kapcsolatnak köszönhetően, az idei évben az általuk nyújtott támogatásból társas játékok és készségfejlesztő játékok kerültek átadásra a gyermekek részére.

h2

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük az együttműködést és a támogatást.